Teknik Servis

 

TSE Belgeli olan teknik servisimiz de ister amatör, http://www.argumentativeessay.net ister profesyonel tüm fotoğraf makinelerinizin,  lenslerinizin, flaşlarınızın tamir ve bakımını garantili yaptırabilirsiniz.

TEKNİK SERVİS TAMİR GARANTİ ŞARTLARI ve GARANTİ SÜRELERİ

  • Tamiri yapılan filmli fotoğraf makineleri için garanti süresi 1 yıldır.
  • Tamiri yapılan dijital fotoğraf makineleri  için garanti süresi 8 aydır.
  • Garanti yalnızca değişen parça ve tamiri yapılan parçaya aittir
  • Kullanıcı hata ve/veya hatalarında  kaynaklanan arızalar garanti kapsamına girmez.
    (Düşme, çarpma, sıvıyla temas gibi, donanımın kullanma http://www.example-essays.com kılavuzlarına aykırı kullanımı gibi)
  • Tamir ve bakım süresi maksimum 1 aydır.
  • Firmamıza tamir veya bakım için bırakılıp, 3 ay içinde alınmayan donanımdan
    (makine, lens vs.) firmamız sorumlu değildir.

 

            

 

 

TEKNİK SERVİSİMİZE GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ İLGİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. 

 

Yoğunluğumuzdan dolayı zaman zaman sayfamıza yapılan yorumlara cevap verememekteyiz. Sizlere daha kaliteli ve hızlı hizmet verebilmemiz için Lütfen Sorularınızı teknikservis@bsfoto.com adresine iletiniz.

İyi günler dileriz.

Babataş Fotoğrafçılık Teknik Servisi

 

 


6 Responses

  1. Cengizhan diyor ki:

    Lensim ile ilgili kauçuk gevşeme sorunu hakkında bilgi almak, istedim ama teknik servisinizde çalışan personelinizin detaylı bilgi vermesi ve ayrıca “sorunu biz çözeriz, ve ücrete gerek yok” demesi MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNDE SON NOKTA olsa gerek… 🙂
    teşekkürler

    • bsfoto diyor ki:

      Merhaba Cengizhan Bey,
      Sizin memnun olmanız bizi de memnun eder.
      İyi günler dileriz.

  2. şerif uysal diyor ki:

    merhaba
    az önce yurtiçi kargo yalova ova şubesinden size flaşı bozulmuş olan fotoğraf makinemi ( canon sx 10 ) kargoladım . yarın telefonla görüşürüz konuşuruz . siz fotoğraf derneğinden arkadaşım e . yavuzak önerdi . sizin çok iyi bir firma olduğunuzu söyledi . sizi öğrendiğime çok sevindim . çok teşekkür ederim . iyi çalışmalar . saygılarımla : )

    • bsfoto diyor ki:

      Merhaba Şerif Bey,
      Makinenizin Onarımı Yapılıp Tarafınıza Gönderilmiştir.
      İyi günler dileriz.

  3. Kemal Yildirim diyor ki:

    D90 makinami kisa bir surede yapip gönderdiğiniz için teşekkür ederim. Bilgilendirmeniz ve ilginiz dört dörtlüktü.

  4. bsfoto diyor ki:

    TEKNİK SERVİSİMİZE GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ İLGİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

    Yoğunluğumuzdan dolayı zaman zaman sayfamıza yapılan yorumlara cevap verememekteyiz. Sizlere daha kaliteli ve hızlı hizmet verebilmemiz için Lütfen Sorularınızı teknikservis@bsfoto.com adresine gönderiniz.

    İyi günler dileriz.

    Babataş Fotoğrafçılık Teknik Servisi